15 Aralık 2013 Pazar

Reklamverenler, yayıncılar & İştirakler korkmuş üzerinden öneriyor California vergi hukuku < / başlık

Kaliforniyada önerilen vergi kanunu üzerinde yayımcılar, reklamverenler ve bağlı kuruluşun endişe gösteren iki farklı iş parçacıkları WebmasterWorld de vardır. Kanun, iplik, anlaşılacağı gibi potansiyel olarak herhangi bir satıcı kendi ürün veya hizmet pazarlamak için AdWords kullanan vergi. Moderatör, incrediBILL, açıkladı: beri SERPs gösterilen AdWords reklamları gibi AdSense doğrudan bağlantıları, müşteriler anlamına gelir, bu nedenle Google reklam aracı olarak kullanan herkesin CA vergisine tabi olabilir teorik olarak mümkün olduğunu çekti yasa okuduktan sonra sonuç olduğunu.Eğer Google Reklam insanlar aniden toplama ve CA vergi ödeyerek tabi varsa insanlar olası dur Google.You üzerinde reklam AB178 adındaki bu vergi teklifle ilgili ayrıntıları görebilirsiniz ve işitme 13 Nisan 2009a kadar olmayacak en yaparım. Tasarı üzerinde bazı çok şüpheci ve çok fazla nasıl onlara etki hakkında endişeli değildir. WebmasterWorld.Update, tartışma forumu: 5 yıldız Affiliate Blog bu endişe çok iyi kapsama alanı vardır. İyi bir okuma.


Ben de aynı şeyi merak, bu potansiyel olarak bir çok neden olabilir California merkezli hizmetlerini kullanan birçok işletme ile büyük sorun. Bir ekstra adwords ve AdSense birkaç % bunu daha fazla yapmak olabilir başka bir şirket denemek karlı. Tabii ki, bu potansiyel olarak CA iş zarar verebilir.


Google AdWords veya AdSense kullanan herkesin California vergilerine tabi olabilir mi? Cidden mi? Nasıl bile böyle bir hukuk genel kullanıcılara uygulamak? Sadece vergi deyimleri posta başlar?


Google bu karşı lobi olacaktır. Onları şimdi para kazanmak için çok önemlidir. Bu para onlara uzak sürücü olacak ve insanlar onları adsense için kullanmayacağım.


WebmasterWorld haftalık Round-Up 13 DecemberWordPress 3,8 çıktı ve bu bir kontrol paneli Facelift


ForumPosts.com, ForumPosters.comPayPal kalıcı olarak hesabı - tutar fonlar sınırlı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder