21 Şubat 2014 Cuma

Yemek Tarifleri Denince Akla ilk o gelir

YemekKazani ziyaretçilerine tam bir görsel şölen sunuyor. Site ziyaret edildiğinde lezzetli yemekler göz önüne seriliyor. Kullanım kolaylığına gereken önem gösterilmiş olan bu yemek sitesinde istenilen yemek tarifine ulaşılabiliyor. İstenirse zevkli bir arayış içine girilebilir. Yada arama ile filtreleme yapılarak aranılan tariflere ulaşılabilir.

Tarifler görsel olarak inanılmaz bir şekilde anlatılıyor. Resimlerle anlatım veya videolu anlatım mevcut. Yapılan kategorilendirme ile kafası karışık ne yapsam diye kara kara düşünen yeni ev hanımlarına mükemmel bir imkan sunuyor. Hamur işleri, Tatlılar, Videolar, Faydalı Bilgiler... En önemlisi rast gele tarif seçimiyle hoş tarifler deneme imkanı bularak güzel vakit geçirilebilir. Ana sayfada Et yemekleri, Çorbalar ve Tatlılar görsel olarak öne çıkarılmış. Bununla beraber kategorilerden kullanıcı faydalanarak istediği tarife kolaylıkla ulaşır.

Bir tarif okurken gerekli malzemeler ve yapılışı hemen öğrenilir. Benzer tarifleri merak edenlere sunulan güzel bir uygulama da benzer tariflerin hemen altta sıralanması... Yemek yapmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı dedirtecek bir yemek portalı... Beğenilen yemeklere yada farklı dokunuşlar için ziyaretçiye bir de yorum alanı sunuluyor. İlgili ziyaretçiler unutulmayarak onlar için hemen solda bir iletişim butonu yerleşik duruyor. Yemek Tarifleri , yemek yapmanın sırlarını YemekKazanı ile keşfedin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder